søndag den 31. januar 2016

Hulemændene og deres bytte?

Drenge. Mænd. Det er ligemeget hvilken alder de kommer i, når de vil have noget, så gør de alt hvad de kan for at få det. Altså det er som om, der intet udviklning er over det. Deres adfærd stammer ikke bare fra hulemændene, det er fuldstændig som hulemændenes. Og det er også fint nok, der ikke er sket en evolution inde for det punkt, jeg synes faktisk næsten det bliver lidt sødt når de prøver så hårdt og de er så liderlige at de bliver rastløse. Det er som når en løve ser deres bytte. Deres øjne åbner sig, munden savler, de retter rykken og deres hår begynder at rejse sig på kroppen mens deres ting i underbukserne, rejser sig langsomt op, og i stedet for at gå stille og roligt, begynder de at halvløbe. Det er lige før hele deres krop får et elektro chok og det er mere fascinerende end når de kommer under samleje.

Udover at man på udseendet kan se, når en mand kommer i det dyriske moment, efter et håb om at de nu kan tage hjem med dette lækre offer og fuldende deres fantasier. Så begynder sproget også at træde i kræft. 
"Du ser virkelig godt ud" "du er så fræk" "vil dig så gerne, du er jo det smukkeste her"  de vil faktisk gøre og sige ALT til dig, desværre lidt manipulerende, for at få dig hjem. Altså alt fra, de er så single som overhovedet muligt og er ude efter noget seriøst, til at deres familiemedlem mistede livet for lidt siden og de har været gennem en meget hård tid. Selv min far har nævnt, at det de siger, ikke altid er helt sandt, og han har altså været sammen med over hundrede kvinder -og for lige at nævne en fact, lod han som om han var fra Frankrig, for at få dem med hjem, i en alder af 15 år og fakede en fransk accent. Det viser meget. 

Næste gang I er til en fest, så synes jeg næsten I burde observere denne jungle, hvor 90% af mændende er ved at hoppe ned på de 4 og flå byttet itu. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar